MINA TJÄNSTER


Individuell Terapi

Behöver du hjälp med att må bättre, få mer förståelse för dig själv, fungera bättre i dina relationer, få ett bättre samliv, komma ur destruktiva beteendemönster eller på annat sätt komma vidare i livet? 

Har du varit med om någon smärtsamt som du behöver hjälp med att bearbeta eller mår du dåligt utan att riktigt förstå varför? 

Lider du av ångest, depression, PTSD eller någon annan psykiatrisk problematik? 

Du är välkommen att höra av dig oavsett vad du kämpar med! 

Parterapi

Att leva i en nära relation kan vara både underbart och utmanande. Har du och din partner fastnat i mönster ni inte trivs med eller hamnat i en kris som har gjort det svårt för er att kommunicera? 

Parterapi kan hjälpa er komma ur oönskade relationsmönster, bidra med förståelse för varandra och ge verktyg för konstruktiv kommunikation. 

Inom ramen för en parterapi väljer ni om ni enbart vill träffa mig tillsammans som ett par eller om ni även vill träffa mig för enskilda samtal. 

Handledning

Är du psykolog, psykoterapeut, kurator, sjuksköterska, beteendevetare eller har någon annan profession som innebär att du arbetar med vård- och stöd och är i behov av handledning? 

Kontakta mig så kan vi diskutera dina/era handledningsbehov och komma överens om ett upplägg som känns bra för dig/er. 

Utbildning

Jag skräddarsyr utbildningar utifrån dina/era önskemål, förutsättningar och behov. 

Terapi via videolänk

Bor du så långt borta från Västerås att det blir svårt för dig att ta dig hit? Då finns möjligheten att gå i terapi via videolänk.

Jag använder en säker videotjänst som skyddar din integritet. 

Du behöver de senaste versionerna av följande webbläsare: Firefox, Chrome eller Chromium. Stabil och snabb internetuppkoppling är en förutsättning.  


Gruppverksamhet

Inga aktuella grupper för närvarande.